Uspješna generalka fudbalera Mornara

Bokelj – Mornar: 0:3 (0:0)

Fudbaleri Mornara pobijedili su u Kotoru sastav Bokelja 3:0, u poslednjem pripremnom meču uoči starta nove sezone.

Barski fudbalski prvoligaš je slavio poslije bolje igre u drugom poluvremenu! Strijelci u prvih desetak minuta drugog dijela su bili Pepić i Guzina, dok je treći gol za Mornar bio autogol.

Mornar je počeo u sastavu: Baltić, Cvijović, Kajević, Bugarin, Perišić, Vukmarković, Kacić, Škrijelj, Radović, Gazivoda, Rolović.
Još su igrali: Vukčević, Stevanović, Seratlić, Pajović, Kaluđerović, Sekulović, Ćetković, Pepić, Poček, Guzina.

Prijateljska fudbalska utakmica u Kotoru, ostaće upamćena kao prvi susret pod reflektorima,koji su zasijali na Gradskom stadionu, ali i po incidentu i nemilim scenama između igrača, nakon kojih je meč prekinut sredinom drugog poluvremena.

“Žao mi je zbog navijača koji su u velikom broju sinoć popunili tribine stadiona pod Vrmcem, ali dešava se. Igrači izlaze iz teških priprema ili su još u njima, tenzije su velike. Ali takve stvari se kao što sam kazao dešavaju u pripremnim utakmicama, tako da ne bih tome pridavao veći značaj, kazao je trener Mornara Slavoljub Bubanja.

-“Sve u svemu bila je ovo uspješna generalka, ono što sam želio da vidim kada je moj tim u pitanju, vidio sam. Momci su pokazali volju, žar, odnos prema dresu. Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu, mi u drugom. Ono što je evidentno poslije svih ovih pripremnih utakmica, jeste da nam fale još dva igrača na pozicijama štoper i špic i nadam se da ćemo do kraja prelaznog roka to uspjeti da odradimo. Danas smo imali lakši trening, sjutra je slobodan dan, već od srijede nastavljamo sa treninzima i pripremama za subotnji meč i utakmicu prvog kola, kazao je trener Barana.

Novi šampionat u Telekom 1.CFL počinje u subotu 24. jula, a Mornar je gost Petrovca pod Malim brdom.

Share.

Comments are closed.