Ulcinjani osvojili Trofej Bara

Karatisti Ulcinja osvojili su prvo mjesto u generalnom plasmanu tradicionalnog međunarodnog turnira Trofej Bara.

Ulcinj je do trofeja došao sa 63 boda, odnosno dvije zlatne, 15 srebrnih i 27 bronzanih medalja.

Budućnost je osvojila drugo mjesto sa 60 bodova, odnosno deset zlatnih, šest srebrnih i 18 bronzanih medalja.

Iskra je završila na trećem mjestu sa 50 bodova (osam zlatnih, devet srebrnih i osam bronzanih medalja).

Kao četvrtoplasirani nastup je završio Beogradski karate savez sa 45 (8 z, 6 s, 9 b), dok su po 36 bodova osvojili Zagrebački karate savez (7z, 4s i 7b) i Pozitiv (7z, 5 s i 5 b).

Treneri KK Bar

Organizator turnira, Karate klub Bar, nastupao je van konkurencije i nije učestvovao u generalnom poretku, a nastup je završio sa 123 boda (20 zlatnih, 17 srebrnih i 29 bronzanih medalja).

Gosti manifestacije

Pobjednik u generalnom plasmanu odlučen je prema bodovnom sistemu, po kojem se zlatna medalja boduje tri, srebrna dva, a bronzana jedan bod.

Turnir je proglasio otvorenim i učesnicima poželio puno uspjeha potpredsjednik Opštine Bar Radomir Cakan Novaković, dok je goste i takmičare pozdravio predsjednik KSCG Ivan Krstajić.

Krstajić, Cecunjanin, Novaković

Po starom dobrom običaju, sjajan organizator bio je Karate klub Bar na čelu sa Almirom Cecunjaninom koji je iz ruku direktora KK Budućnost Rajka Vujoševića primio pehar za titulu Balkanskom šampiona.

Vujošević i Cecunjanin

Turnir, koji je održan 11. put, okupio je 1035 takmičara i 54 kluba iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Albanije, Slovenije, Rumunije i Kosova.

Share.

Comments are closed.