U Sutomoru održan turnir u malom fudbalu za pomoć liječenju Damjana Ranitovića

Na igralištu OŠ „Kekec“ u Sutomoru, danas popodne pred mnogobrojnim gledaocima otpočeo je humanitarni turnir u malom fudbalu, sa kojeg kompletan prihod ide u fond za pomoć liječenju Damjana Ranitovića iz Sutomora.

Prije početka prve utakmice, učesnici turnira su izašli na teren sa transparentom podrške Damjanu “U ovoj borbi sam ne koračaš, kao pobjednik se kući vraćaš”. 

Damjanu je dijagnostifikovan Jungov Sarkom, maligni tumor kostiju. Liječenje ovog 18-godišnjaka će biti dugotrajno i on se trenutno nalazi u Beogradu na liječenju.

Porodici Ranitović je za Damjanovo liječenje potrebna finansijska pomoć, koja se može uplatiti na žiro račun

Vjera Ranitović 565-0200100011050-32 Lovćen banka

Na turniru učestvuje 35 ekipa, koje su uplatile po 25 eura kotizacije, a na ulazu na tribine postavljena je kutija za dobrovoljni prilog gledalaca koji mogu pomoći ovu akciju

Turnir organizuje omladina Sutomora, a pozivu NVO Novo i ljepše Sutomore za učešće odazvao se i veliki broj dobro poznatih domaćih igrača malog fudbala iz Podgorice, među kojima su i reprezentativci Igor Dragićević i Ognjen Stamatović. U Sutomoru je danas i Savo Bato Barac, sportski direktor FK Kom i veteran FK Budućnost, koji se sa svojim prjateljima odmah odazvao.

-Na poziv braće Sekulović, čim smo čuli koji je motiv organizacije turnira, odmah smo se odazvali. Sportisti žele na ovaj način da daju Damjanu podršku, bodrimo ga i znamo da će izaći iz ove utakmice kao pobjednik. Pozivam sve ljude dobre volje koji mogu, da se pridruže akciji i pomognu-rekao je Barac. 

Share.

Comments are closed.