Tejlor Smit i Keni Gejbrijel poručili navijačima Mornara: Pobjeđivaćemo, osvajaćemo titule, jedva čekamo da dođemo u Bar

Tejlor Smit, jedno od najvećih pojačanja Mornara, za narednu sezonu javio se iz SAD.

Američki 28-godišnji krilni igrač ostaće u domovini duže nego što je planirao, jer su pripreme barskog kluba pomjerene za 17. avgust, nakon odlaganja početka ABA lige za 3. oktobar.

Tejlor Smit / foto Eurocup

U poruci iz svog doma kazao je da jedva čeka da dođe.

“Pozdrav mornarskoj naciji, Mornaru i gradu Baru. Uzbuđen sam što dolazim, jedva čekam da dođem. što ću igrati pred sjajnim navijačima… Potrebna nam je podrška – pobjeđivaćemo, osvajaćemo neke titule…”, poručio je Smit.

On u Bar dolazi iz francuskog Nantera.

Keni Gejrbijel / foto Euroliga

Američki košarkaš, Keni Gejbrijel poručio je da jedva čeka da dođe u Bar i priključi se ekipi.

U videu, okačenom na Instagram nalogu Mornara Gejbrijel poručuje da je veoma uzbuđen.

“Uzbuđen sam. Jedva čekam da dođem i da se uskoro vidimo”, poručio je Gejbrijel.

Nekadašnji igrač izraelskog Makabi Ašdoda, kiparskog AEL-a, novozelandskog Taranaki Mauntanirsa i grčkog Retimna je najdublji trag ostavio u Karšijaki, Panatinaikosu, Lokomotivi Kubanj i Turk Telekomu. Ima 31 godinu, a prošlu sezonu je proveo u NBA G ligašu Koledž Park Skajhoksima, filijali Atlanta Hoksa.

Osim Gejbrijela, Mornar je ranije doveo Marka Jeremića iz FMP-a, Aleksandra Lazića iz Primorske i Tejlora Smita iz Nantera.

Ponos Bara je produžio saradnju sa Derekom Nidamom, Džejkobom Pulenom, Ajzejom Vajthedom i Seadom Šehovićem, a važeće ugovore imaju Uroš Luković, Milko Bjelica, Nemanja Vranješ, Marko Mugoša, Vukota Pavić i Radoje Vujošević.

Share.

Comments are closed.