“Svi za Mornar”, zaorilo se Topolicom

Sinoćnjem treningu Mornara prisustvovali su i članovi Upravnog odbora kluba koji su poželjeli igračima i stručnom štabu uspješnu sezonu i da pobjede proslavljaju pred vjernim navijačima “Ponosa Bara”.

Uz upravu KK Mornara bili su i predstavnici rukovodstva FK Mornar koji je postao dio istog sportskog društva i u organizacionom smislu. 

Trening nije prošao bez tradiconalnog pozdrava “Svi za Mornar”, a uvodni govor održao je medija direktor kluba Milan Vujović koji je podsjetio da je klub za prethodnih pet sezona zaslužio epitet ponosa Bara. 

Predsjednik Opštine i prvi čovjek Skupštine Mornara Dušan Raičević poželio je igračima da ih povrede mimoiđu i da se bore za grb kluba onoliko koliko Barani vole Mornar. 

Prvi čovjek Udruženja privrednika Bara Božidar Sarić poželio je igračima da nižu pobjede i ostanu ponos grada, dok je sportski dirketor Drago Spičanović izrazio nadu da će predstojeća sezona biti završena bar jednim novim peharom u vitrinama kluba.

Šef struke Mihailo Pavićević ponovio je obećanje dato na početku priprema da niko u regionu ove sezone neće voljeti da igra protiv njegovog tima.

Poslednji pozdrav igračima, članovima stručnog štaba i Uprave stigao je od predsjednika Mornara Đorđija Pavićevića koji je poručio da niko nije vječan, ali da će Bar to biti kao grad ali i nosilac Mornara.

Share.

Comments are closed.