Srce grada 35 godina

Biti uspješno sportsko društvo u XXI vijeku možda djeluje lako, ali održati jednu porodicu i postati “srce grada” koje već 35 gdina uspješno odolijeva svakodnevnim izazovima, to je već druga priča – kaže direktor Sportsko-rekreativnog Centra (SRC) Branislav Nenezić.

Godine iza nas, kaže on, pokazale su da je SRC glavna baza sportskih, kao i kulturnih dešavanja, otvoren za sve generacije, dom gdje su ponikli mnogi uspješni i talentovani sportisti.

-Uprkos situaciji koja je izazvana koronavirusom, pred nama su planovi i realizacija novih projekata kojima se iskreno radujemo, sa željom da svim našim korisnicima pružimo najbolji kvalitet usluga kako bi postigli vrhunske sportske rezultate-kaže Nenezić.

Zadovoljan je urađenim u ovoj godini.

-Možemo se pohvaliti da smo u 2021. godini završili kompletnu rekonstrukciju terena sa sintetičkom podlogom pa sada Bar jedini u Crnoj Gori ima tartan stazu koja je spremna da ugosti i najveća međunarodna atletska takmičenja.

Postavljanje reflektorskog osvjetljenja i izgradnja montažne tribine na glavnom gradskom stadionu stvorili su uslove da se na ovom terenu takođe odigravaju velika fudbalska takmičenja, a pri kraju su radovi na još jednom terenu za fudbal.

Dakle, sportski kompleks po kojem je Bar prepoznat izdignut je na viši nivo i stvara novu ponudu Bara kao sportske destinacije i perspektivu razvoja sportskog turizma i regionalnog centra velikih sportskih manifestacija-kaže Nenezić.

Projekat kojem se okreću jeste rekonstrukcija i valorizacija teniskih terena.

-To će poboljšati ponudu koju Društvo nudi-kaže Nenezić i poručuje da se “raduje sljedećim ljubiteljima, novim mladim generacijama sportista, fantastičnim rezultatima i daljem kucanju ‘srca grada’” i zahvaljuje na povjerenju.  

Share.

Comments are closed.