Sjajan nastup džiju džicu reprezentativaca Crne Gore na EP u Francuskoj

Danas završnog, trećeg dana EP u Francuskoj, osvojena je još jedna bronzana medalja za Crnu Goru. To je ukupno 12 medalja za crnogorske džiju džicu reprezentativce.

Na EP u Verqinu crnogorski takmičari su osvojili ukupno 4 zlatne medalje, 1 srebrnu i 7 bronzanih odličja. U generalnom plasmanu reprezentativci Crne  Gore su osvojili sedmo mjesto na takmičenju u kome  su učestvovali sportisti iz 27 država.

“Reprezentativci iz barskog JJK “Mornar” bili su izuzetno uspješni osvojivši čak 4 medalje i na taj način su pokazali da su najbolji ne samo u svojoj državi, na Balkanu i Evropi, već i jedni od najboljih na svijetu. Moram da odam zahvalnost roditeljima na pomoći i podršci za ovo takmičenje kao i Ju jitsu Savezu Crne Gore koji je snosio troškove puta, kazao je trener barskog kluba Saša Boltić.

Zlatnu medalju osvojio je Andrija Golić, dok su se bronzom okitili Kristina Radosavović, Elena Stojanović i Balša Đurišić. Na korak od medalje bila je Milica Mihaljević koje je na kraju zauzela peto mjesto.

Ekipa barskih šampiona i šampionki sjutra veče stiže u svoj grad.

Share.

Comments are closed.