“Sirene” ili “galebice”: U nedjelju prvi ovosezonski barski odbojkški derbi

Prvi ovosezonski gradski odbojkaški derbi igraće se u nedjelju 3. novembra od 18,00 sati u SD “Topolica”. Utakmice barskih odbojkaških “vječitih rivala” su oduvijek izazivale posebnu pažnju, a tek će to ovog puta biti izraženo. Naime, ko slavi u nedjelju izdvojiće se na vrhu prvoligaške tabele sa maksimalnim učinkom.

Izabranice Vladimira Milačića su prvi veliki derbi u Podgorici protiv Morače riješile u svoju korist i nadaju se nastavku pozitivne serije i u duelu sa gradskim rivalom …

 “Pred nama je derbi utakmica protiv Galeba koji poput nas u dosadašnjem dijelu prvenstva nema ni jedan poraz i sigurno nas očekuje interesantna utakmica. Nadam se da ćemo pružiti našu najbolju igru i da ćemo slaviti”, kazala je tehničarka Luke Bar, Tijana Tvrdišić.

Poput aktuelnog šampiona i gradski rival ekipa Galeba iako u renoviranom i podmlađenom sastavu je odlično otvorila sezonu. Pulenke Nikole Masoničića su nanizale četiri uzastopna trijumfa i ukoliko im se ukaže prilika za novi trijumf neće je propustiti …

“Kao najmlađa ekipa sa nestrpljenjem isčekujemo težak meč sa Lukom Bar. Nadamo se što boljem rezultatu. Trudićemo se da ne propustimo šanse koje nam se ukažu. Ako uloženi trud i rad prenesemo na teren, uspjeh neće izostati. Daćemo sve od sebe da prikažemo ono što smo radili protekla dva mjeseca”, izjavila je Marija Tuševljak, primač ekipe Galeba.

Utakmica Luka Bar – Galeb igra se u nedjelju 3. novembra od 18,00 sati u SD “Topolica”, a sudiće je S. Kovačević i D. Vučinić iz Podgorice.

Share.

Comments are closed.