Rukometašice Mornara 7 eliminisane od Rudara iz Kupa Crne Gore

Mornar 7 – Rudar: 21:29 (11:14)

Bar: SD “Topolica”, gledalaca oko 100.
Sudije: Anđelina Kažanegra i Jelena Vujačić (Podgorica).

Sedmerci: Mornar 7 (5:4) – Rudar (3:3)
Isključenja: Mornar 7 (10′ minuta) – Rudar (4′ minuta)

Mornar 7: Matas (9 odbrana), Marvučić, Bojović, Hot 5, Piperović, Đokić 3, Ćetković 1, Muratović 3, Mehmedović 5, Pepić, Rakočević 1, Mandić, Miljanić, Truš, Mujić 3, Femić.

Rudar: Škerović (17 odbrana), Bazović, Ražnatović 6, Petrović, Kuzmanović 4, Vujadinović 4, Marković 3, Milošević 2, Brajović 1, Arsenijević, Radonjić 1, Pavićević 2, Radmanović 3, Kolić 2, Kalezić, Lutovac 2.

Rukomtašice Rudara pobijedile su večeras u Baru, Mornar 7 29:21, u utakmici šesnaestine finala Kupa Crne Gore.

Iako su domaće u ovom meču važile za blagog favorita, gošće iz Pljevalja su uspjele da upišu trijumf i plasiraju se u narednu rundu Kupa.

Sa večerašnje utakmice Mornar 7 – Rudar

Skoro 50′ minuta vođena je velika borba na parketu “Topolice”, ali je domaćim rukometašicama malo toga večeras polazilo za rukom.

Gošće su poslije uvodnih egal minuta zaigrale sigurnije i već od 12 ‘minuta stekle minimalnu prednost koju su sačuvale do poluvremena.

U nastavku je vođena velika borba u kojoj su gošće imale konstantnu prednost od dva do četiri gola razlike.

Iako su domaće Rudaru konstantno “duvale za vratom”, Baranke su u 49′ minutu uspjele da smanje prednost Rudara na svega dva gola razlike (19:21), ali više od toga nijesu mogle.

Kad god bi došle u priliku da uhvate potpuni egal, pred domaćim rukometašicama bi se ispriječila “izgubljena lopta” ili sjajna na golu Andrea Škerović sa čak 17 odbrana.

Sa utakmice Mornar 7 – Rudar

Pored golmanke, u ekipi Rudara istakle su se Mia Ražnatović sa 6 pogodaka, te Ivana Vujadinović i Maša Kuzmanović sa po četiri gola.

U domaćem sastavu pored veoma raspoložene Adriane Matas sa 9 odbrana, istakle su se Hana Hot i Mela Mehmedović sa po 5 golova.

Share.

Comments are closed.