Raičević primio mlade karatiste uoči EP u Finskoj: U Bar da se vrate sa medaljama

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas delegaciju mladih karatista iz Bara uoči polaska na Evropsko prvenstvo koje se održava u Finskoj od 18. do 23. avgusta.  On im je poželio mnogo uspjeha i kazao da su oni pravi reprezent sportskog Bara, te da je uvjeren da će na pravi način predstaviti i svoj klub i grad ali, prije svega, državu Crnu Goru.

Delegaciju karatista iz Bara, prevođenu trenerima Almirom Cecunjaninom Vladimirom Mijačem, čine još i Sara Raković, Nemanja Jovović, Arijana Kočan i Lazar Jovović, svi prvaci države u svojim kategorijama. Cecunjanin je izrazio zahvalnost Opštini za stalnu podršku mladim sportistima i kazao da su takmičari mnogo trenirali i da spremni i fokusirani kreću na prvenstvo. Predsjednik Opštine naveo je da ga posebno raduje kvalitet rada karate kluba u Baru i sve veći broj djece koja se sve više interesuju za ovaj sport.

Mladi karatisti koji na Evropsko prvenstvo polaze sjutra, izrazili su velika očekivanja i volju da daju sve od sebe uz namjeru da se u Bar vrate sa medaljama. Ovogodišnje takmičenje u Finskoj, koje se usljed epidemije odlagalo od februara do avgusta, biće posebno izazovno jer se nadmetanja odvijaju bez prisustva publike i uz poštovanje strogih epidemioloških mjera.

Share.

Comments are closed.