Raičević ispratio mlade fudbalere u Austriju

Poziv da učestvujete na turniru u austrijskom Sant Poltenu je još jedna potvrda vašeg talenta i kvaliteta rada u klubu, te sam stoga uvjeren da ćete Bar, kao grad sporta, dostojno prezentovati i opravdati očekivanja svih nas, poručio je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević prilikom ispraćaja mlađih selekcija škole fudbala FK „Mornar“ na turnir „Champions Trophy“.

Na turniru koji se održava od 9. do 11.juna, a koji okuplja veliki broj timova iz okruženja, Bar će predstavljati 25 mladih fudbalera iz tri selekcije škole fudbala godišta 2012, 2013. i 2014. sa trenerima.

Turnir ima svoju internet prezentaciju Champions Trophy (champions-trophy.com) i android aplikacuju Champions Trophy na kojima se mogu naći sve informacije o turniru /lista učesnika, rezulatate, terene na kojima se igraju utakmice/.

„Unaprjeđenje uslova za bavljenje sportom jedan je od prioriteta naše lokalne uprave, pa upravo iz tog razloga kontinuiramo pružamo podršku usavršavanju naših mladih sportista, cijeneći važnost njihovog učešća na ovakvim i sličnim turnirima tokom sportskog odrastanja. O opravdanosti i uspješnosti naših napora govore medalje koji oni osvajaju, a Opština Bar će ovom cilju biti posvećena i u narednom periodu“, istakao je Raičević i poželio sreću mladim fudbalerima.

Share.

Comments are closed.