Prijem za odbojkašice iz škole Jugoslavija

Predsjednica Skupštine opštine Bar mr Milena Božović upriličila je prijem za odbojkašice, učenice OŠ „Jugoslavija“ , koje će se takmičiti na Svjetskom prvenstvu u školskim sportskim igrama. Sa učenicama su bili pomoćnik direktora škole Arslan Šabotić i profesor fizičkog vaspitanja Milorad Đonović, koji će putovati sa učesnicama takmičenja.

Prijemu je, pored Sekretarke skupštine mr Aleksandre Grabež i glavnog Gradskog menadžera Ćazima Alkovića, prisustvovala i sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade mr Irina Dabović, koja je istakla da je Opština Bar izdvojila sredstva u visini od 1.040 eura za kupovinu potrebne sportske opreme i prevoz mladih učenica.

Takmičenje će se održati u Beogradu, u periodu od 9. do 19. septembra 2021. godine, na kojem će učestvovati 45 zemalja, a Crnu Goru predstaviće 30 učenika koji će se takmičiti u odbojci, košarci i šahu.

Šabotić i Đonović su zahvalili predsjednici skupštine što je školskom odbojkaškom timu OŠ  „Jugoslavija“  ukazala čast prijemom i što je za njih obezbijedila prigodne poklone.

 „Srećna sam što ste danas moji gosti i što sam vrijeme posvetila mladima. I za školu i za opštinu je velika čast što učestvujete na Svjetskom prvenstvu u školskim sportskim igrama. Mladima treba posvetiti posebnu pažnju i lokalna samouprava treba da bude podrška“, istakla je predsjednica SO Bar, mr Milena Božović.

Predsjednica je odbojkašicama poželjela puno uspjeha i da se sa takmičenja vrate zdrave i sa medaljama.

Share.

Comments are closed.