Prijavljen slučaj zloupotrebe loga i imena KK Mornar na Facebook-u

Zbog zloupotrebe imena, loga i autorskih prava našeg kluba na društvenoj mreži Facebook, iz KK Mornar su obavijestili navijače i javnost da je oficijelna stranica kluba registrovana pod korisničkim imenom @mornarbar.

Već duži period na ovoj društvenoj mreži postoji stranica koja takođe nosi ime barskog kluba i bez dozvole kluba koristi ime, logo kao i fotografije Mornara na čije objavljivanje nema pravo. Ova stranica bila je registrovana pod drugim korisničkim imenom, bez saglasnosti KK Mornar, i o tome su ranije obavijestili Facebook ali je adekvatna reakcija kako kažu, nažalost izostala.

O navedenom su danas obavijestili Upravu policije i očekuju brzu reakciju kako ne bi više bili dovođeni u vezu sa sadržajem i komunikacijom koja se objavljivala odnosno vodila sa stranice koja je nosila isto ime kao i naš klub a koja je mogla da negativno utiče na ugled barskog ABA ligaša.

KK Mornar Bar je bio i ostaje sportski kolektiv uvijek otvoren i dobronamjeran prema svim istinskim ljubiteljima košarke, ma koje vjere i nacije bili.

Ovom prilikom još jednom obavještavaju simpatizere i javnost da su linkovi koji vode na naše oficijelne naloge na socijalnim mrežama označeni na sajtu kluba, stoji u Saopštenju KK Mornar.

Share.

Comments are closed.