Predavanje Steva Nikočevića trenera RK Mornar 7 na rukometnom kampu na Ivanovim Koritima

Rukometni kamp na Ivanovim Koritima koji je počeo u subotu i trajaće do 24. avgusta okupio je dječake rođene 2004/2005 i 2006/2007 godine.

Iz Bara na ovom kampu borave desno krilo: Edin Beharović (Mornar 7), Viktor Karanikić Mornar 7 (lijevi bek) – igrači rođeni 2004.  i 2005. godine, dok će u godištu 2006. i 2007. boraviti šestoro naših sugrađana, plus rezerva. To su desno krilo Stefan Lukić (Mornar 7), desni bek Nikola Radović (Mornar 7), lijevi bek Milan Nišavić (Mornar), srednji bek Almin Agović (Mornar), te dva člana Prvog asa; srednji bek Miloš Laketić i desni bek Boris Cvijović. Kao rezerva za ovu generaciju biće Dražen Peruničić (Prvi as).

Sa reprezentativnim selekcijama u narednih deset dana radiće Aleksandar RoganovićMarko MartinovićNikola Jablan i direktor muške reprezentacije Draško Mrvaljević, dok će tradicionalno biti prisutni i Dobrislav Vujović i Miško Popović.

Dio stručnog tima za navedenu reprezentativnu akciju trebalo je da bude i Nedim Selmanović, koji je spriječen zbog obaveza u Rukometnom klubu Rudar.

U radu će takođe učestvovati i naši iskusni treneri koji će imati nekoliko pokazno edukativnih treninga.

Član stručnog štaba naše muške reprezentacije Gojko Vučinić će 16. avgusta u 16 sati imati trening na temu „Napad na odbranu 5:1  i obuka igrača za napad na 5:1“, dok će 19. avgusta u 10 sati, trener Budućnosti, osvajač olimpijske medalje i evropske titule na klupskom i reprezentativnom nivou Dragan Adžić, prezentovati temu „Individualna nadgradnja igrača za igru u odbrani i segment igrača manje i metodika obucčvanja“.

Stevo Šiško Nikočević – trener RK Mornar 7

Planirana su i predavanja bivšeg crnogorskog reprezentativca, sada uspješnog trenera RK Mornar 7, Steva Nikočevića, na teme „Metodika obučavanja i postavka odbrane 3:2:1“ i „Individualne karakteristike halfova i njihova obuka“.

Iz rukometnog kampa su iskoristili priliku da izraze zahvalnost svim trenerima na vremenu koje su posvetili radu sa našim najmlađim reprezentativcima na ovogodišnjem kampu.

Share.

Comments are closed.