Rekordan broj učesnika i sjajna organizacija obilježili Otvoreno prvenstvo CG pištoljem i revolverom na Sutormanu

U organizaciji KPS “Antivari” juče je na nedavno otvorenom strelištu na Sutormanu održano peto kolo Otvorenog prvenstva Crne Gore.

Šampionat je obilježio do sada rekordan broj učesnika, njih oko 150, uz sjajnu organizaciju barskog kluba, a na programu su bile dvije discipline, gađanje pištoljem i revolverom velikog kalibra.

Po ocjeni sudija ovo je do sada bilo najposjećenije takmičenje, uz pohvale domaćinu i organizatoru koji su se potrudili da sve protekne u najboljem redu.

U discipline pištolje prvo mjesto je osvojio Saša Vujošević sa 188 bodova, ispred Martina Gode sa 186, te Dušana Đukića koji je imao isti broj bodova kao i Goda.

U discipline revolver prvo mjesto je takođe osvojio Saša Vujošević sa 186 bodova, ispred Milutina Lukovca sa 184 i Aleksandra Džogaza sa 183 boda.

U kategoriji dama prva je bila Nadica Brković, dok je drugo mjesto osvojila Nikolina Radulović.

Iz ovog mladog sportskog kolektiva, su saopštili da je takmičenje održano uz strogo poštovanje svih mjera NKT-a i posebnih mjera bezbijednosti uz veliku pomoć i sponzorstvo Opštine Bar, te  saradnju Ministarstva odbrane, Vojske Crne Gore kao i stručnu pomoć SSCG.

Share.

Comments are closed.