Poznati dobitnici priznanja „Zaslužni fudbalski radnik Opštine Bar“ za 2019.godinu

Višečlana komisija Fudbalskog saveza Bara, kojom je predsjedavao Milo Vukčević, predsjednik,  juče je donijela odluku o dobitnicima priznanja „Zaslužni fudbalski radnik Opštine Bar“ za 2019. godinu.

FS Bar ove godine dodijeliće 31 plaketu za razvoj fudbala u Baru, a plakete će biti dodijeljene na desetoj, svečanoj akademiji koja će biti održana u četvrtak 12 decembra u 12 sati u velikoj sali SO Bar.

Među dobitnicima su fudbaleri: Uroš Knežević, Branko-Gago Petrićević, Bećo Begzić, Željko Leković, Neven Leković, Jovan-Joco Radović i Srđa Božović, kao i treneri-Veselin Peković i Branko Jelić, te Dragan Saković, Brajan Nenezić, Brano Milačić, Duško Vlaisavljević i Slobodan Kustudić.

U kategoriji predsjednici, direktori i sekretari fudbalskih klubova, nagrađeni su: dr Stevan Popović, Branimir Marković, Mladen Miranović i Radovan Leković.

Za doprinos fudbalu u Baru nagrađeni su i mediji: RTCG, Pobjeda-Arena, Dan i Bar info, odnosno Sport Bar.

Za veliki doprinos fudbalu u gradu pod Rumijom nagrađeni su dr Duško Bjelica, novinari Radomir Petrić i Željko Milović, Foto studio Mehović, Sergej Zabijako, Srđan Korać sudija, Edo Sinanović i Peko Sjekloća navijači.

Za proteklih deset godina, ukupno je dodijeljeno 250 nagrada.

Share.

Comments are closed.