Povratak na mjesto uspjeha: Slavoljub Bubanja novi trener Bokelja

Slavoljub Bubanja drugi put u trenerskoj karijeri trener je Bokelja.

Iskusni stručnjak prije desetak dana sporazumno je raskinuo saradnju sa Mornarom, a prije par dana je stavio paraf na vjernost klubu iz Kotora.

Bubanja je vodio Bokelj i uspio da stigne do baraža za Prvu ligu, gdje su Kotorani eliminisani nakon penala od Titograda, da bi u oktobru prošle godine napustio kormilo ovog kluba.

Nakon velikih uspjeha sa Mornarom Bubanja se vraća u Bokelj, koji je nakon 14.kola treći u Drugoj ligi, sa četiri boda manje od prvoplasiranog Jedinstva.

Jedini crnogorski stručnjak koji je sa drugoligašem uspio da osvoji trofej (2012. godine sa Čelikom je osvojio Kup Crne Gore mimo svih očekivanja), ispisao istoriju crnogorskog fudbala, jer je sa ekipom OFK Bar za dvije godine došao iz regije do elite, što nakon toga niko nije uspio.

Bubanja je vodio Mornar, koji je kasnije i izborio Prvu ligu, bio je na klupi Jedinstva, Arsenal iz Tivta uveo je u Drugu ligu, a bio je i van Crne Gore, jer je u Premijer ligi Bosne i Hercegovine vodio Mladost i Zvezdu, a vodio je i Pobedu iz Prilepa.

Share.

Comments are closed.