Potpisan ugovor između ASCG i Sportsko – rekreativnog centra “Bar” o održavanju atletskih takmičenja u Baru

Predstavnici Atletskog saveza Crne Gore, predsjednik Gojko Banjevic, direktor Milorad Vuletić  i sekretar Milan Madžgalj boravili su danas u radnoj posjeti Baru, gdje su sa direktorom DOO Sportsko-rekreativni centar Bar Branislavom Nenezićem potpisali ugovor za 2020.godinu o održavanju atletskih takmičenja na atletskim terenima u Baru za period od 13.jun do 29.septembar.

Predstavnici ASCG sa direktorom Sportsko -rekreativnog Centra Bar dogovorili su da se sva nacionalna takmičenja pojedinačnog i ekipnog karakteta organizuje u Baru uz korišćenje atletske staze svih objekata i rekvizita u cilju što bolje organizacije ovih takmičenja. Potpisan je ugovor za ovu godinu, gdje će Savez shodno tome izvršiti plaćanje za korišćenje ovih objekata.

Branislav Nenezić sa čelnicima ASCG

Tokom posjete predstvnici ASCG su sagledali modele pripremanja najboljih atletičara za ovu godinu u Baru, odnosno korišćenje terena i objekata kao i naredne eventualne pripreme koje će se tokom godine obavljati u Baru. Zaključeno je da je obostrani interes kao i podizanje kvaliteta organizacije takmičenja, odnosno sva pitanja budu definisana  ovim ugovorom za koji je ASCG obezbijedio odgovarajuca finansijska sredstva što će doprinijeti da sva takmičenja budu organizovana na visokom nivou.

Share.

Comments are closed.