Pavićević zbog Šolmana zavolio košarku

Trener Mornara Mihailo Pavićević otkrio je na konferenciji za medije nakon trijumfa njegovih izabranika protiv Splita detalj malo poznat široj košarkaškoj javnosti – da je razlog zbog kojeg je počeo da se bavi košarkom bivši as slavnog kluba koji je večeras bio domaćin barskoj ekipi.

Prije nego je odao ovu tajnu, Pavićević je u pres sali Splita podsjetio na svoju navijačku strast prema Hajduku.

Ova utakmica je za mene posebno emotivna. Moja familija, otac, stric i brat bili smo najveći Hajdukovci i navijači Jugoplastike u Crnoj Gori. Znao sam da imam neprospavane noći nakon poraza Hajduka. Sjetiću se samo jednog, protiv Sent Etjena…”, ispričao je šef struke Mornara a onda naveo i manje poznat detalj.

Drugi razlog zbog kojeg sam sa posebnim emocijama doživio ovaj meč je u tajni koju hoću da otkrijem baš u ovom gradu. Razog zbog kojeg sam odabrao košarku, a bio sam talentovaniji za mnogo drugih sportova bio je Damir Šolman. Čitav život sam zbog njega nosio dres sa brojem 12”, rekao je Pavićević i zamolio portparola Splita da prenese njegove pozdrave legendarnom košarkašu.

Kada je čuo da je Šolman iz lože pratio ovaj meč, Pavićević je zamolio portparola Splita da prenese legendi ovog kluba poziv da bude specijalni gost Mornara na meču u kojem će dva tima u drugom dijelu sezone odigrati u Topolici.

Share.

Comments are closed.