Ognjen Vojvodić deseti u skoku u dalj na Balkanskom prvenstvu za juniore U 20

Na dvoranskom Balkanskom prvenstvu koje je održano u Beogradu Ognjen Vojvodić iz AK Mornar osvojio je deseto mjesto u disciplini skok u dalj sa rezultatom 6 metara i 53 centimetra.

Drugi član naše reprezentacije Ognjen Marsenić – član AK”Lim” iz Berana” u disciplini 60 m osvojio je 16 mjesto u vremenu 7. 09 sekundi.

 -Ovogodišnje Balkansko prvenstvo za juniore bilo je najkvalitetnije do sada, a ostvareni su izuzetno jaki rezultati Naši takmičari su na prvom međunarom reprezentativnom nastupu ostvarili zadovoljavajuće rezultate, s obzirom na izuzetno jaku konkurenciju koja vlada na Balkanu. Naime, na ovom takmičenju su nastupile 22 države članice Balkanske atletske federacije. Ovo takmičenje je prvo u nizu koje očekuje naše reprezentativce u dvorani u narednom periodu, a već 5.marta očekuje nas seniorska Balkanijada na kojoj će nastupiti naša reprezentativka Marija Vuković u skoku uvis i Darko Pešić u disciplini 60 m prepone “istakao je Zoran Jojić nacionalni trener za sprint i skokove.

Sa crnogorskim reprezentativcima na ovom šampionatu bili su treneri Bojana Đurković iz AK ”Mornar” i Zoran  Jojić AK”Lim”Berane.

Domaćin ovogodišnjeg dvoranskog Balkanskog šampionata za juniorke i juniorke U20 na kojem je naastupilo oko 300 takmičara iz 22 države bio je Atetski savez Srbije.

Share.

Comments are closed.