Održan prvi Kup Bara u sportskom ribolovu u susret Danu opštine

U susret Danu opštine Bar, 24. novembru, danas je održan prvi Kup Bara u sportskom ribolovu. Pecalo se štapom iz barke, a manifestacija je okupila 15 ekipa sa ukupno 66 učesnika.

Ujedno, današnje takmičenje čiji su organizatori bili četiri barska kluba; RSK “Rumija”, KSR “Pristan” – Bar, RSK “Lampuga” i KSR “Fre Divers” bodovalo se za Prvenstvo Crne Gore.

Vlasnik najvećeg ulovljenog primjerka je Dejan Sjerković, potom slijede Zdravko Damjanović i Marko Vujisić svi članovi kluba „Ribar 1“.

Najveći težinski ulov na danađnjem takmičenju imao je Goran Borčić.

Kada je o Baranima riječ, na današnjem takmičenju, nastupili su; članovi „Rumije“; Miodrag Đinović, Žarko Đinović i Igor Tadić, potom Slobodan Mladenović, Marko Markolović i Semir Ličina „Pristan“, te Damir Alikanović, Mehmet Čobić i Perica Budumić iz Lampuge. Pored njih za „Rumiju 2“ su nastupili Miško i Milan Dobrković, te Ismet Alković.

Takmičenje je otvorio i učesnicima poželio uspjeh Stevo Nikočević, savjetnik za sport u Sekretarijatu za kulturu, sport i mlade Opštine Bar.

Nikočević je podijelio i nagrade najuspješnijim na današnjem Kupu, a u znak partnerskog odnosa organizatori su predstavnika Opštine darivali prigodnom plaketom.

Kako su nam kazali predstavnici organizatora Branko Pržica i Zvonko Radević, takmičenje je proteklo u veoma dobrim uslovima, odnosno onako kako je i bilo zamišljeno.

Istakli su i nesebičnu pomoć prilikom organozacije manifestacije Opštine Bar i TO Bar, te barskog privrednika Radomira Novakovića Cakana, kao i Darka Jankovića.

Share.

Comments are closed.