Održan 17. Memorijalni fudbalski turnir „Danilo Dano Delibašić“: Kadeti i omladinci Mornara odigrali bez pobjednika

Mornar (kadeti) – Mornar (omladinci): 3 :3 (1:2)

Bar: Pomoćni teren SRC „Topolica“, igrano bez prisustva publike.

Strijelci: Haris Duraković u 26′, Rajko Ratknić u 50′ i Nemanja Mitrović 59′ minutu za kadete – Bogdan Bušković u 25′ i 44′ i Ajlan Hajdarović u 29′ minutu za omladince.

FK Monar (kadeti): Sveto Đonović, Nikola Ljuljić, Petar Dabanović, Haris Duraković, Vasilije Perišić, Rajko Ratknić (cap.), Andrej Šekularac, Nikola Petrov, Miloš Nišavić, Haris Hajdarović, Lazar Zlatičanin.

Još su igrali: Nikola Malović, Luka Dacić, Đorđe Leković, Alan Velovć, Ismail Hadžispahić, Nemanja Mitrović.

FK Mornar (omladinci): Amir Begzić, Vasilije Šoškić, Anes Sinanović (cap.), Čedomir Vujačić, Damjan Fuštić, Veljko Mihaljević, Savo Stojanović, Marko Jovićević, Jovan Šebek, Bogdan Bušković, Ajlan Hajdarović.

Još su igrali: Nikola Pepđonović, Nemanja Golubović.

U čast barske i crnogorske fudbalske legende Danila Dana Delibašić danas je održan tradicionalni 17. Memorijalni fudbalski turnir.

Zbog epidemiološke situcije ovogodišnji turnir su obilježile dvije selekcije FK Mornar, kadetska i omladinska, a poslije lijepe fudbalske predstave, meč je zevršen bez pobjednnika 3:3.

Strijelci za kadetsku ekipu su bili: Haris Duraković u 26′, Rajko Ratknić u 50′ i Nemanja Mitrović 59′ minutu, a Bogdan Bušković u 25′ i 44′ i Ajlan Hajdarović u 29′ minutu za omladince.

Prije utakmice, u ime organizatora prisutne je pozdravio Vasilije Vasko Milošević predsjednik Fudbalskog saveza Opštine Bar (FSOB) i FK Hajduk, koji je rekao da barsku fudbalsku legendu nikad nećemo zaboraviti, a da zbog zdravstvene situacije kako kod nas tako i u svijetu, ovogodišnji turnir je upriličen na ovaj način.

-„U planu je da se već naredne godine ukoliko to prilike budu dozvolile, odnosno epidemiloška situacija, 18-ti turnir upriliči kako to i ova fudbalska legenda zaslužuje, odnosno da traje dva ili tri dana kao što je to nekada bilo i naravno u drugom terminu, rekao je Milošević.

Memorijal koji je organizovao FK Mornar, svojim prisustvom su uveličali Danova ćerka Danijela, predstavnici sva tri fudbalska kluba iz Bara, te dugogodišnji fudbalski radnici i njegovi prijatelji Dino Karađuzović iz FK Sloga Stari Bar, sekretari FK Mornar Đuro Stambolić i Miško Milić, te Ljubo i Savo Ratković, Vasilije Vasko Milošević, kao i treneri dvije selekcije Simo Medigović (kadeti) i Zoran Đurašković (omladinci).

Share.

Comments are closed.