Odličan nastup RK Prvi As iz Bara na međunarodnom turniru u Podgorici

U čast oslobođenja Podgorice proteklog vikenda je u Glavnom gradu u četiri dvorane održan 2. Međunarodni rukometni turnir “Montenegro Handball Cup 2019” koji je okupio više od 1.000 učesnika.

Oko 50 klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Alžira bili su i ove godine još jedna sjajna priča.

Članovi barskog Prvog asa (2006/07) godište osvojili su drugo mjesto. Izabranici trenera Dragana Gvozdenovića i Miloša Kovačevića su u utakmici za prvo mjesto poraženi od svojih vršnjaka iz cetinjskog Lovćena.

Kroz cijeli turnir barski sastav je veoma dobro predvodio Miloš Laketić, inače crnogorski reprezentativac u ovom uzarastu, koji je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Miloš Laketić

Pored toga, Prvi As je imao još jednu ekipu na ovom takmičenju, u uzrasnoj kategoriji starijih pionira (2004 godiste) koji su zauzeli četvrto mjesto.

Turnir je odigran u Sportskom centru ”Morača”, Sportskom i kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, hali ”Venom” i u dvorani Srednje mješovite škole u Golubovcima.

Share.

Comments are closed.