Odbojkašice Luke Bar treće na Memorijalu „Veselinka Slijepčević – Obradović“

Povodom dana Opštine Pale, a u organizaciji ŽOК „Jahorina“, održan je 1. Memorijalni odbojkaški turnir „Veselinka Slijepčević – Obradović“ koji je igran u pomen prerano preminule dugogodišnje članice paljanskog kluba, a na kojem su nastupile odbojkašice Luke Bar, aktuelne šampionke Crne Gore.

Barske “sirene” koje su na početku priprema kao i ostale ekipe su nastupile na ovom međunarodnom turniru, u konkurencije beogradske Vizure, Jedinstva iz Brčkog i domaće Jahorine zauzele su treće mjesto.

Prvog dana turnira u subotu, Luka Bar je poražena od Vizure 2:0, dok je Jedinstvbo bilo bolje od Jahorine istim rezultatom.

U trećoj utakmici Brčanke su bila sigurne protiv Luke Bar 2:0, a subotnji program zatvorile su Jahorina i Vizura u kojem su Beograđanke slavile sa 2:0.

Dan kasnije u nedjelju, Luka Bar je savladala domaćina Jahorinu 2:0, dok je u finalu očekivano Vizura pobijedila Jedinstvo sa 3:1.

Pobjednik turnira OK Vizura / Foto Paljanske novosti

Za najboljeg igrača turnira proglašena je Anđela Veselinović kapiten Vizure, a njena saigračica Jovana Кocić, bila je najbolji poenter dvodnevnog nadmetanja.

Prije početka turnira organizator, ŽOК „Jahorina“, i igračice paljanskog kluba obišle su vječnu kuću popularne Vesele, kako su je zvale saigračice i položile cvijeće.

Rezultati: subota 31. avgust

1. kolo

Jahorina – Bimal Jedinstvo 0:2 / 16:25, 13:25
Vizura – Luka Bar 2:0 / 25:14, 25:13

2. kolo

Bimal Jedinstvo – Luka Bar 2:0 / 25:20, 25:16
Jahorina – Vizura 0:2 / 13:25, 11:25

Nedjelja 1. septembar

3. kolo

Jahorina – Luka Bar 0:2
Bimal Jedinstvo – Vizura 1:3

Кonačan plasman

1.Vizura 9
2.Bimal Jedinstvo 6
3.Luka Bar 3
4.Jahorina 0

Na turniru u BiH Baranke su nastupile su sastavu: Dušanka Petrović, Šejla Duraković, Milica Cenović, Milena Burzanović, Ines Hodžić, Tamara Vukoslavčević, Dijana Vuković, Anđela Čarapić, Mija Ražnatović i kapiten Danijela Barjaktarović, dok su ih sa klupe predevodili šef stručnog štaba Vladimir Milačić i trener Blažo Dobrković.

Foto Bar Info sport

Od petka do nedjelje u Baru tradicionalni 25. Port Cup

Baranke sa pripremnim utakmicama za novu sezonu nastavljaju već narednog vikedna.

Od petka (6. Septembra) do nedjelje (8. Spetembra) u SD “Topolica” biće održan tradicionalni 25. Međunarodni odbojkaški turnir “Port Cup”. Pored domaćina nastupiće: ŽOK Marina Kaštela iz Splita, Srbijanka 014 iz Valjeva (koji brane titulu pobjednika od prošle godine) i Gacko iz BiH.

Kompletan raspored:

Petak 6. Septembar

16,00 h : Marina Kaštela – Srbijanka 014
18,00 h : Luka Bar – Gacko

Subota 7. Septembar

16,00 h : Gacko – Srbijanka 014
18,00 : Luka Bar – Marina Kaštela

Nedjelja 8. Septembar

12,00 h : Marina Kaštela – Gacko
14,00 h : Luka Bar – Srbijanka 014

Ulaz na sve utakmice je slobodan.

Share.

Comments are closed.