Odbojkaši Mornara u utorak dočekuju podgoričku Budućnost

Derbi petog kola Prve lige za odbojkaše između ekipa Budućnost volley Bemax i Mornara odigraće se sjutra veče, (utorak, 19.novembra) od 19,00 sati u SD “Topolica” u Baru. Prvobitno je žrijebom bilo predviđeno da se ove ekipe sastanu u Podgorici, ali je po dogovoru ekipa i uz dozvolu OSCG domaćinstvo zamijenjeno.

Biće ovo duel ekipa koje u dosadašnjem dijelu sezone imaju po jedan trijumf  i dva poraza.

Odbojkaš Mornara Zdravko Gojković cijeni kvalitet protivnika, ali se nada povoljnom ishodu:

“U goste nam dolazi ekipa Buducnosti koja je sastavljena od izuzetno talentovanih odbojkaša, finansirana od strane Bemaxa i Glavnog grada, sastavljena većinom od momaka iz Crne Gore. Iako u već treću utakmicu, zbog problema sa terminima u dvorani, ulazimo bez treninga, cilj nam je da svojim iskustvom utakmicu uvedemo u naš ritam i nadam se završimo sa pobjedom”, izjavio je Zdravko Gojković, srednji bloker Mornara.

Na drugoj strani “libero” Budućnosti Nikola Radović ističe da je pred njima zahtjevan meč, ali se nada da će njegova ekipa opravdati ulogu favorita:

“Očekuje nas težak meč protiv iskusne ekipe Mornara. Mornar se ove godine vratio u Prvu crnogorsku ligu, sigurno da protiv nas imaju motiv više da pruže što bolju partiju. Mi treniramo veoma dobro i vjerujem da ćemo opravdati ulogu favorita”, kazao je Radović.

U premijernom meču ovog kola Jedinstvo Franca je u Bijelom Polju savladalo Sutjesku sa 3:0 (25:21, 25:18, 25:18), dok je u ovom kolu slobodna ekipa Budve.

Share.

Comments are closed.