Odbojkaši Mornara u nedjelju domaćini aktuelnom šampionu

Četvrtu prvenstvenu rundu u Prvoj muškoj odbojkaškoj ligi otvoriće danas od 16,30 h u Nikšiću Sutjeska i Budućnost volley Bemax, dok je barski Mornar u nedjelju od 16,00 sati u SD “Topolica” domaćin ekipi Budve.

Poslije tri kola ( u jednom su bili slobodni) Barani imaju učinak od jedne pobjede i poraza. Kapiten Mornara Spasoje Caković je svjestan kvaliteta protivnika i realno gleda na predstojeći meč koji će svakako biti lijepa prilika za barske odbojkaške sladokusce:

“Nakon trijumfa u Nikšiću, u goste nam dolazi osvajač duple krune u prošlogodišnjem šampionatu, lider i sigurno najkvalitetnija ekipa u ligi. Što se nas tiče i pored neplaniranih okolnosti u vezi hale Topolica u kojoj zbog finansijske situacije nijesmo u mogućnosti da plaćamo termine i tako bez treninga izađemo na teren potrudićemo se da pružimo dostojan otpor. Ekipa Budve je apsolutni favorit protiv bilo koje ekipe u ligi tako da je nama cilj da odigramo što kvalitetnije i na taj način se spremimo za naredne okršaje”, kazao je Caković.

U ovom kolu, slobodna je ekipa Jedinstva France.

Share.

Comments are closed.