Nikola Simović predsjednik UO FK Mornar: Proljeće će biti još bolje

Nedavno je spuštena zavjesa na jesenji dio Druge lige Crne Gore. Fudbaleri Mornara zauzeli su sedmo mjesto sa 23 boda, ostvarivši učinak od pet pobjeda, pest remija i osam poraza. Napadači barskog drugoligaša pogodili su protivničku mrežu 17 puta, a primili su 20 golova.

Kako kaže predsjednik Upravnog odbora Nikola Simović, kada se ovi rezultati uporede sa ambicijama nakon ispadanja iz elitnog društva, kada je bilo mnogo neizvjesnosti, lako se dođe do zaključka da su u klubu zadovoljni ostvarenim rezultatima.

– S obzirom na stanje i situaciju u klubu nakon ispadanja, možemo biti prezadovoljni rezultatima. Treba imati u vidu da smo osam prvih utakmica igrali van Bara. Možda smo mogli osvojiti i još koji bod više, ali toliko je koliko je, i u dobrom raspoloženju čekamo proljeće. U međuvremenu su nas napustili Balša Bušković i Mladen Najdanović, a u planu je angažovanje nekoliko igrača – kazao je Simović, naglašavajući da su imali problema sa povredama.

-Naši standardni igrači Aleksandar Vlahović i Ronaldo Rudović, bili su jedno vrijeme van pogona, a Stevo Marković nas je napustio uoči starta prvenstva.

Nikola Simović predsjednik UO FK Mornar

Prema njegovim riječima, puno je urađeno na infrastrukturi.

– Rekonstruisan je glavni teren, postavljene su stolice na tribinama, a na pomoćnom terenu su postavljeni reflektori. U planu je nova ograda oko pomoćnog terena, kao i stolice za sjedenje. Imali smo pomoć sponzora, kojima se ovim putem zahvaljujem – poručio je Nikola Simović.

Share.

Comments are closed.