Najmlađe članice Galeba nastupile na turniru u Trebinju

Selekcija ŽOK Galeb, godište 2006. i mlađje učestvovala je na III međunarodnom Vidovdanskom odbojkaškom turniru u Trebinju. Turnir je održan u organizaciji Omladinskog odbojkaškog kluba Leotar, u konkurenciji kadetkinja i mlađih pionirki.

U konkurenciji kadetkinja OK Morača osvojila je prvo mjesto, dok je kod pionirki pobjednik bio OOK Leotar.

Mlade galebice su zauzele četvrto mjesto u pionirskoj konkurenciji, a finale protiv domaćina im je izmaklo za nekoliko poena. Iako je ovo prvi zvanični nastup mladih Baranki, pokazale su zavidan kvalitet i talenat, iako mnogo mlađe od rivalki. U barskom klubu ističu, da su djevojčice ostavile odličan utisak i pobrale simpatije zbog druželjubivosti ali i kvaliteta koji su prikazale.

U konkurenciji pionirki pored Galeba, nastupili su domaćin Leotar, te Makarska, Velež iz Nevesinja i Rudar iz Pljevalja, dok su kadetskom turniru nastupile su ekipe Morače, Nikšića, Leotara, Čajetine, Mostara i Gacka.

 Organizacija i uslovi, bili su na najvišem nivou, a Baranke su bile smještene u Gradu Sunca u kome je Aqua park najvećeg nivoa za područje  Balkana.

Iz Galeba su istakli da je sa domaćinom dogovorena saradnja, pa će se tako u budućnosti kroz češće susrete i turnire realizovati druženja svih selekcija, a pored ova dva kluba i podgorička Morača je izrazila želju za saradnjom. Ovim turnirom Galeb je uoči ljetnjeg odmora završio zvanične nastupe, a treninge nastavljuju učešćem na kampovima u Baru i

Share.

Comments are closed.