Na pomoćnom terenu SRC “Topolica” zasijali reflektori

Na pomoćnom terenu SRC “Topolica” zvanično od sinoć u funkciji je reflektorsko osvjetljenje.

Ambijent koji se dugo čekao i koji će omogućiti brojnim selekcijama FK Mornar, ali i ostalim klubovima po dogovoru da na mnogo kvalitetniji i bolji način odrađuju treninge ali i igraju pripremne utakmice.

Agilni predsjednik UO FK Mornar Nikola Simović sinoć je poput reflektora sijao od sreće nakon odrađenog posla, ali i najavimo potpuni završetak barskog hrama fudbala.

Stadion SRC “Topolica” u novom ruhu

-“Zaista sam presrećan i skoro da sam ostvario sve svoje snove od kad sam došao na mjesto čelnog čovjeka kluba. Infrastruktura koja je bila i najveći problem u fudbalskom Baru je uglavnom na pravi naćin privedena kraju. Ova poslednja investicija je vrijedna oko 30.000 eura, realizovana je zahvaljujući Opštini Bar i Fudbalskom savezu Crne Gore, ali zahvalnost dugujemo i prvom čovjeku KK Mornar Đorđiju Pavićeviću. Ali, tu se nećemo zaustaviti ! Vrlo brzo nastavljamo sa radovima, tako da ćemo u narednoj godini u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore, krenuti u novi poduhvat, a to je da postavimo reflektore i na glavnom terenu. Kad se pogleda ambijent i sada ovo moćno reflektorsko osvjetljenje koje je napravljeno tako (led rasvjeta) da nam neće u velikoj mjero ugrožavati naše finansije, nadam se da će Mornar kad se svi radovi privedu kraju imati jedan od najljepših objekata, a našim igračima omogućiti najbolje uslove. Pored toga u planu je i nova zapadna tribina koja bi bila kontra ovoj postojećoj koju sada imamo, odnosno na mjestu bliže šetalištu – istakao je vidno zadovoljan Nikola Simović.

Share.

Comments are closed.