Na Mediteranskom prvenstvu u Grčkoj trojica rukometaša Mornara 7: Marko Knežević biće asistent selektoru Božoviću

Kadetska muška rukometna reprezentacija Crne Gore na 17. Mediteranskom prvenstvu koje danas počinje u Atini igraće u grupi B sa Španijom, Tunisom, Turskom, Hrvatskom, Marokom i Sjevernom Makedonijom, odlučeno je žrijebom koji je obavljen dan uoči početka jednog od najjačih prvenstava Mediterana na kome će nastupiti 14 reprezentacija.

Nakon priprema koje su odradili na Cetinju, izabranici trenera Brana Božovića otputovali su u glavni grad Grčke, gdje će imati odlične protivnike i sjajnu priliku za nastavak uigravanja za prvenstvo Evrope B divizije koje ih očekuje u avgustu u Podgorici i na kome žele da izbore plasman u A diviziju.

Crna Gora će danas igrati protiv Maroka i Hrvatske, u utorak su dueli protiv Turske i Španije, dok će posljednjeg dana grupne faze, odmjeriti snage protiv Sjeverne Makedonije i Tunisa.

Na spisku trenera Božovića su Vasilije Vujović, Miloš Milačić, Jovan Abramović, Luka Nikolić, Arsenije Dragašević, Luka Barjaktarović, Radojica Čepić, Nikola Đurković, Elmin Junuz, Lazar Gvozdenović, Vojislav Vukić, Luka Vukićević, Darko Pejović, Božo Brnović, Meris Bošnjak i Aleksa Jokić.

U stručnom štabu trenera Božovića su pomoćni trener Marko Knežević (RK Mornar 7) i fizioterapeut Aleksandar Brajković.

Vođa delegacije je direktor reprezentacije Draško Mrvaljević, a sa timom je i Maksim Šćekić.

Share.

Comments are closed.