Na isteku 2019. godine OK Galeb dobio veliko pojačanje

OK Galeb je za drugi dio takmičarske 2019./2020. godine, pojačao svoje redove, angažujući tehničarku Milicu Knežević iz Srbije.

Milica je rođena 1995. godine u Beogradu, nastupala je u OK Zrenjanin kao i u Rusiji, Rumuniji i Grčkoj.

Uprava kluba je ovom aktivnošću stvorila uslove da mladi barski sastav bude konkurentniji u nastavku takmičenja u prvoj odbojkaškoj ligi Crne Gore.

Odbojkaški kvalitet i iskustvo Milice, podići će u seniorskoj postavi Galeba, na viši nivo sigurnost, kvalitet i napredak na ličnom i kolektivnom nivou.

-“Posebno očekujemo da naši mladi tehničari u klubu, radom sa Milicom napreduju u svakom pogledu”, saopšteno je iz barskog kluba.

* * *
Na ispraćaju 2019. godine, druženje mlađanih članica Galeba u Sutomoru sa svojim drugaricama

U organizaciji škole odbojke Galeba u Sutomoru, na čijem čelu se nalazi prof. Anđela Abazović, na isteku prošle godine, 28.12.2019. godine je odigrano više utakmica između mladih ekipa.

Rezultat nije bio u prvom planu iako su na kraju podijeljeni pehari i priznanje za najbolju mladu odbojkašicu.

Tim utakmicama, škola odbojke Galeb ispratila je 2019. godinu i najavila malu pauzu sa treninzima. Nakon pauze, u srijedu 8.01.2020. kreću treninzi svih selekcija OK Galeb.

Ovim putem OK Galeb je još jednom svim svojim članovima i njihovim porodicama, kao i građanima Bara čestitao božićne i novogodišnje praznike.

Share.

Comments are closed.