Mrkojevići završili šestu sezonu EKO mini odbojke

U punoj dvorani “Verde Complex” u Podgorici i sjajnoj atmosferi na tribinama i terenu sa specijalnom odbojkaškom podlogom, završena je šesta sezona najmasovnijeg projekta za djecu “EKO mini odbojka”.

Ovogodišnje izdanje “EKO mini odbojke“ oborilo je sve dosadašnje rekorde. U šestoj sezoni, tokom 13 vikenda odigrano je 419 utakmica, a učestvovalo je 826 djece i čak 68 ekipa iz 19 odbojkaških klubova iz cijele Crne Gore!

Nakon odigranih utakmica najmlađih učesnika, koji su zahvaljujući organizaciji OSCG imali priliku da po prvi put osjete čari igranja na specijalnoj odbojkaškoj podlozi, uslijedila je ceremonija dodjele medalja.

Selektor ženske seniorske reprezentacije Crne Gore Milorad Krunić uručio je medalje predstavniku ekipe Mrkojevića Eni Kalamperović.

“Kao suvenir, na kraju ovog najmasovnijeg sistemskog takmičenja za djecu u Crnoj Gori, podijeljene su medalje svim učesnicima za trud i angažovanje. Zahvaljujemo se OSCG na organizaciji takmičenja, svim klubovima na fer i korektnoj sportskoj borbi tokom trajanja lige. Posebnu zahvalnost dugujemo roditeljima djece iz našeg kluba, oni su najzaslužniji što postoji na mapi crnogorske odbojke”, istakao je trener kluba Elvir Bajramović.

Omladinski odbojkaški klub “Mrkojevići” su na svečanom zatvaranju “Eko mini odbojke” predstavljale: Enida Striković, Emina Škrijelj, Ena Kalameprović, Zara Rašketić, Ilma Vuković, Una Kalamperović, Atea Kalamperović, Lejla Kukalj, Hana Kuč, Lana Kuč, Leilana Vuković, Hena Kočan, Ajka Dreković, Majda Lukolić, Melisa Gojak, Ismeta Čobić, Tara Đurđević, Hana Aljošević i Ena Ivačković.

Share.

Comments are closed.