Mrkojevići nastavljaju proljećnu sezonu!

U subotu, 12. februara u SD „Topolica“ u Baru, odigraće se utakmice četvrtog kola Druge lige Crne Gore za odbojkašice.

Mlađani barski odbojkaški klub, koji je u prvom dijelu sezone bio najbolji u grupi D, biće zvanično domaćin !

„Nakon januarske pauze, od 2. februara smo počeli sa treninzima i sa nestrpljenjem očekujemo nastavak takmičarske sezone. Bićemo organizatori četvrtog kola grupe „D“ i imam obavezu da se zahvalim direktoru SRC „Topolica“, Branislavu Neneziću, na pomoći klubu da do kraja takmičarske sezone sve utakmice u organizaciji našeg kluba igramo u dvorani „Topolica“, istakao je za naš portal trener OOK “Mrkojevići” Elvir Bajramović i dodao …

-“Pored toga želim da istaknem i finansijsku pomoć Opštine Bar na izmaku kalendarske 2021.godine, koja nam je omogućila da na vrijeme završimo i započnemo dio aktivnosti i obaveza u takmičarskoj 2021/2022.godini prema izvršiocima. Svi naši članovi će uskoro dobiti besplatnu sportsku opremu koja će nam omogućiti još bolju vizuelnu prepoznatljivost. Takođe, klub će poboljšati uslove rada kupovinom neophodnih sportskih rekvizita. Da ne bi bilo nedoumica, ovo je realizovano zahvaljujući razumjevanju gradonačelnika, Dušana Raičevića.

-“Kao klub ćemo uvijek biti transparentni i nemam problem da se ispred kluba i lično u svoje ime zahvalim ljudima koji su na odgovornim pozicijama u našem gradu i pomažu našem klubu, isto tako, kritika će uvijek biti usmjerena na one koji ne rade u interesu sporta u našem gradu, već deklarativno sjede i predstavljaju se kao sportski radnici u određenom sekretarijatu Opštine Bar“, istakao je Elvir Bajramović.

Raspored utakmica, grupe „D“ na kojima će ulaz biti slobodan !

Mrkojevići – Luka Bar 2 12:00h
Luka Bar 2 – Lovćen 13:30h
Mrkojevići – Lovćen 15:00h

Share.

Comments are closed.