Mornar remizirao u Beranama protiv Otranta

Fudbaleri vodećeg Dečića osvojili su bod, dok je drugoplasirano Jezero doživjelo poraz u 12. kolu Druge crnogorske lige. Remijem ali bez bez golova završen je duel u Beranama između Otrant-Olimpika i barskog Mornara.

Ekipa iz Tuzi igrala je danas u Budvi sa Lovćenom neriješeno 1:1. Cetinjski tim poveo je golom Huliana Montenegra u 39. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Ivan Mijušković u 65. minutu.

Jezero je u Bijelom Polju poraženo od Jedinstva 3:0. Bjelopoljski tim do pete pobjede vodili su Dragan Nikolić u 16. i 49. i Milisav Perošević u 87. minutu.

Otrant–Olimpik i Mornar igrali su u Beranama 0:0, dok je Ibar u Rožajama slavio protiv Arsenala 2:0, golovima Siniše Stanisavića u 12. i Demira Škrijelja u 48. minutu.

Ubjedljivu pobjedu upisao je i Bokelj, koji je u Kotoru savladao Drezgu 5:1. Do pobjede došao je golovima Igora Počeka u 20. i 35, Srđana Boškovića u 56. i 67. i Miloša Stevovića u 87. minutu. Jedini pogodak za ekipu iz Pipera postigao je Petar Vukčević u 37. minutu.

Dečić je vodeći na tabeli sa 28 bodova.

Jezero je drugo sa 22, Jedinstvo je treće sa 20, dok su po tri boda manje osvojili Mornar, Bokelj i Ibar.

Share.

Comments are closed.