Mornar Barsko zlato: Dva vrhunska brenda u jednom imenu

Dva možda i najpopularnija barska brenda od danas su vezana zajedničkim imenom pod kojim će najpopularniji sportski kolektiv južnog Jadrana nastupati na domaćoj, regionalnoj i evropskoj košarkaškoj sceni!

Zvanično ime „ponosa Bara“ od danas je Mornar Barsko zlato!

Sponzorski ugovor ispred KK Mornara potpisao je predsjednik kluba Đorđije Pavićević a ispred „Barske uljare“ koja proizvodi čuveno maslinovo ulje direktorica Marija Markoč.

Čast mi je i zadovoljstvo što sam danas ovdje da svjedočim jednom interesantnom i važnom događaju – da najtrofejniji barski klub ukrašava svoje ime najnagrađivanijm brendom maslinovog ulja u Crnoj Gori, „Barskim zlatom“. Ova ideja potekla je spontano kako to obično biva sa dobrim idejama kakva je prilika da se Bar promoviše u zemlji i inostranstvu kroz prave vrijednosti – kroz nagrade, uspjehe, mediteranski duh i zdrave stilove života“, prokomentarisala je na ceremoniji potpisivanja ugovora direktorica Barske uljare Marija Markoč.

Suvlasnik uljare Dragutin Dado Martinović rekao je da su dva brenda promovisali grad u Crnoj Gori i šire i da je dobro da se nalaze uspješni privrednici i sportisti.

Mislim da je ovo početak jedne veoma uspješne saradnje koja će rezultirati sigurno daljnim i kvalitetnijim razvojem i maslinarstva i uljarstva i u Baru i u Crnoj Gori“, poručio je Martinović.

Prvi čovjek Mornara Đorđije Pavićević naglasio je da ovaj model saradnje treba da bude pokazatelj i drugim kompanijama i klubovima kako bi se uspješno promovisao grad Bar ali i Crnu Goru.    

Možda njismo mogli ljepši dodatak u imenu od ovog Barsko zlato. Ovo je inspiracija da i sledeće poteze koje budemo vukli budu takvi da sve dignemo na još veći nivo iako su i Mornar i Barsko zlato već sada na visokom. Znate da uvijek težim da podignem kvalitet na viši nivo, pa je tako i sada, uz podršku naših dragih navijača, sutra i potrošača kao i komitente koje ćemo imati u proizvodnji barskog ulja. Na ovaj način ćemo dodatno zaštiti sortu Barske žutice a i pokazati još više i regionu i Evropi da u Crnoj Gori može da se ima proizvod vrhunsko kvaliteta kakav je Barsko zlato“, poručio je Pavićević.     

Uspješnu takmičarsku i poslovnu sezonu potpisnicima ugovora poželio je predsjednik Opštine Bar i predsjednik Skupštine KK Mornar Dušan Raičević.

Samo uvezivanje dva barska brenda je uspjeh za cijeli grad. Ovo je novi početak i za klub i za Barsku ulja, za masilnarstvo u našoj opštini, proizvodnju ulja koja će biti na mnogo višem nivou u odnosu na prethodni period. Čestitam Mornaru i na ovom uspjehu u nadi da će sezona pred nama donijeti uspjehe i povratak navijača u dvoranu a da će nas Barska uljara radovati poslovnim uspjesima“, rekao je Raičević.

Share.

Comments are closed.