Mihaljević, Radosavović i Golić stekli status perspektivnog sportiste

Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević  ugostio je uspješne mlade sportiste koji su dobili status perspektivnih sportista Crne Gore, te time stekli pravo na jednogodišnju stipendiju, kao vid podstreka za dalji razvoj i napredak u sportskim disciplinama kojima pripadaju, saopštili su iz ovog Vladinog resora. Među njima su i članovi Ju-jitsu kluba Mornar Milica Mihaljević, Kristina Radosavović, Andrija Golić.

-Čast mi je ugostiti ove mlade ljude, koji predstavljaju svijetlu sportsku budućnost naše države, te koji sigurno i uspješno kroje put svim onim dječacima i djevojčicama koji će htjeti da se bave sportom u Crnoj Gori.

Njihovi uspjesi i radost koju su u kontinuitetu donosili ljubiteljima sporta u našoj državi, jasan su motiv za podršku koja je uslijedila od Ministarstva sporta i mladih.

Svjestan sam da znak pažnje od institucije nadležne za sport, u ovom slučaju Ministarstva sporta i mladih, predstavlja dodatni podstrek za naše mlade sportiste, a za nas iz ove institucije zadovoljstvo, da makar jednim dijelom, učestvujemo u lijepom gestu prema našim sportistima-kazao je Lalošević.

Status perspektivnog sportiste iz Karate saveza stekli su Emre Saljiu, Milena Jovanović i Jovana Damjanović.

Status perspektivnog sportiste iz Taekwondo saveza stekli su Andrea Berišaj i Vuk Vuletić.

Status perspektivnog sportiste iz Ju-jitsu saveza stekli su  Vedrana Praščević, Anđela Vukčević, Jelena Vukčević, Nina Bogićević, Ljubica Nikčević, Milica Mihaljević, Kristina Radosavović, Andrija Golić i Stefan Ćorović.

Na sastanku su bili i direktor karate reprezentacije Miodrag Radunović, selektor ju-jitsu reprezentacije Nikola Prodanović, predsjednik Taekwondo saveza Crne Gore Predrag Drecun i selektor i trener ovog saveza Radomir Nastić i Nikola Gegaj.

Iz Ministarstva sporta i mladih, pored ministra Laloševića, bili su i direktor Direktorata za sport Zoran Jojić  i samostalni savjetnici iz Direktorata za sport Monika Roćenović i Danilo Medojević.

Share.

Comments are closed.