Mehmedović: Ovo je naša realna slika

Majda Mehmedović je plakala i pričala nakon meča sa Ruskinjama.

Imali ste i nijeste imali šansu, a kada se podvuče crta, ovo je realnost, zar ne?

– Prije svega, želim da se zahvalim Bojani i Maji i svim saigračicama na predivnom takmičenju. Za mene je čast bila što sam imala priliku po treći put da se nađem na OI. Mislim da smo od početka takmičenja imale određene probleme u odbrani i napadu , ali smo se držale i pokušavale sve to da prevaziđemo. Mislim da je ovo možda i naša realna slika, nažalost. Ali, znam da je svaka dala sve od sebe od prvog minuta. Žal ostaje što nijesmo imali više snage i sportske sreće. Teško je sada pričati, samo želim da kažem da mi je srce puno i da sam srećna, iako sam sada tužna zbog poraza, što sam jedna od lavica. Rusiju neću komentarisati – kazala je Mehmedović.

Sa gola je od 25. minuta bila sjajna Marina Rajčić. Naša golmanka je ocijenila nastup protiv Rusije i neke stvari koje su ble evidentne na terenu.

Da li je meč sa Japanom u grupnoj fazi nagovijestio igru sa puno oscilacija, kao i posljednju protiv Rusije?

– Mislim da su Ruskinje samo utakmicu bolje otvorile i ništa drugo. Nijesu bile bolje, a od 17. minuta smo i mi krenule i bolje igrale. Borile smo se i vraćale. Žao mi je što nijesmo prošle dalje, ali ovo je, realna slika. Sreća prati hrabre, vjerovatno bi sreća bila na našoj strani da smo više zaslužili u nekim ranijim mečevima. Ili bih možda ja više lopti odbranila sa Japanom da sam krenula kako treba. Sve ima svoje. Najbitnijen da smo ostale zajedno, bodrile se iako golmani nijesu dobro otvorili utakmicu. Bodrile su nas djevojke, a na kraju naše odbrane su došle.

Dalje?

– Šta ćemo, idemo dalje, čast je učestvovati na OI. Treći put mala Crna Gora je ovdje. Jedva čekam sljedeće utakmice i sigurna sam da ćemo igrati sve bolje i bolje – optimista je Rajčić.

Share.

Comments are closed.