Luka Bar u derbiju kola dočekuje podgoričku Moraču

Utakmicama 11. kola predstojećeg vikenda biće nastavljen šampionat u Prvoj ženskoj odbojkaškoj ligi. Derbi kola je u subotu od 17 sati u dvorani “Topolica” gdje će aktuelni šampion i lider prvenstva sastav Luke Bar ugostiti drugoplasirani tim lige, podgoričku Moraču.

Dva sata ranije, od 15,00 h Galeb Poliklinika Hipokrat dočekuje budvanski Mediteran Bemaks.

Kolo će večeras u Pljevljima otvoriti Rudar i hercegnovski Albatros, dok će još da igraju Budućnost – Nikšić i Jedinstvo Franca – Gimnazijalac.

“-Pred nama je derbi protiv Morače. Lideri smo prvenstva, imamo pobjedu više, a trijumfom smo startovali u nastavku šampionata što raduje jer je bila duga pauza i nijesmo imali pripremnih utakmica. Ekipa Morače je naš najveći konkurent ali mislim da neće biti problema i da ćemo nastaviti pobednički niz”, kazala je Dušanka Petrović,  primač servisa Luke Bar.

Na drugoj strani i gošće se nadaju pozitivnom rezultatu.

“U pozitivnom ritmu nastavili smo pripreme za drugi dio sezone. Očekujemo uzbudljiv i neizvjestan meč protiv ekipe Luke Bar”, kratko je kazala Nataša Matanović, kapitenka Morače.

Raspored: 11. kolo

petak, 07.februar
Rudar – Albatros 19 sati

subota, 8.februar
Galeb – Mediteran Bemax, Sudije su: D. Vučinić i T. Ivanović 15 sati
Luka Bar – Morača, Sudije su: M. Bulatović i S. Kovačević 17 sati

Budućnost – Nikšić 18,30 sati

nedjelja, 9.februar
Jedinstvo Franca – Gimnazijalac 16,30 h

Utakmicama osmog kola u subotu će biti nastavljen šampionat u Prvoj muškoj odobjokaškoj ligi. Sastav barskog Mornara je na startu proljećnog dijela sezone slobodan, dok je veliki derbi u Bijelom Polju, gdje će Jedinstvo Franca dočekati Budućnost volley Bemaks. Dan ranije, u subotu, Sutjeska će u nikšiću da igra sa Budvom.

Raspored: 8. kolo

subota, 8.februar
Sutjeska – Budva 19 sati

nedjelja, 9.februar
Jedinstvo Franca – Budućnost volley Bemax 19 sati

U ovom kolu, slobodna je ekipa Mornara.

Share.

Comments are closed.