Košarkaška groznica trese Bar: U subotu kreće četvrta uzastopna sezona Mornara u ABA ligi

Košarkaška groznica polako trese Bar. Do početka četvrte uzastopne sezone Mornara u ABA ligi preostala su tri dana. Barani će debitivati u subotu, 5. oktobra, protiv Cibone u Zagrebu, a onda igraju dvije utakmice zaredom pred svojim navijačima, sa Igokeom i Partizanom.

U međuvremenu, u klubu se obavljaju brojne organizacione pripreme za start u regionalnom takmičenju, od renoviranja svlačionica dvorane „Topolica“, postavljanja semafora poput onih u NBA dvoranama, do promocije ekipe, sjutra veče u novootvorenom restoranu „Mornar“, bivšem „Fitu“.

Jedan od igrača Mornara s posebnim emocjama dočekuje duel sa Zagrepčanima. To je Damir Markota dugogodišnji igrač Cibone.

– Naravno, to je posebno emotivan meč za mene, jer sam kao dijete došao u Zagreb, 1999. godine. I vraćao sam se, tokom karijere, dva-tri puta u Cibonu. Lijep je osjećaj kad se čovjek vrati kući, vidi se s prijateljima i istrči na teren „Draženovog doma“. Ali, što se tiče utakmice, nastojaću da dam svoj puni doprinos pobjedi, kako bismo se trijumfalno vratili u Bar sa prvog gostovanja – ističe Markota.

Subotnja utakmica između Cibone i Mornara počinje u 20 časova, uz direktan prenos na drugom kanalu TV Arena sport.

Share.

Comments are closed.