KK Mornar zvanično predstavio ekipu za narednu sezonu: Već danas putuju za Zagreb na meč prvog kola ABA lige

Uoči svog četvrtog uzastopnog učešća u ABA ligi, KK Mornar je sinoć zvanično promovisao ekipu u novootvorenom restoranu „Mornar“, bivšem „Fitu“.

Kako nam je saopšteno, sinoćnja promocija je bila internog karaktera, odnosno sa sponzorima i prijateljima kluba, dok je poziv barskim sportskim novinarima i dopisnicima izostao.

Ipak, zahvaljujući sjajnom PR timu ovog kluba donosimo izvještaj sa sinoćnje promocije …

Igrači predvođeni stručnim štabom su sa treninga otišli u restoran koji je sat prije zvanično otvoren. Šef PR tima Milan Vujović je predstavio igrače koji će nositi dres Barana ove sezone, a Dereku Nidamu je neposredno nakon što je održao pozdravni govor javljeno da je drugi put postao otac jedne djevojčice.

Alfa i omega Mornara Đorđije Pavićević

Prisutnima se obratio kako je predstavljen, pouzdani prijatelj KK Mornar, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević

-“Predstavlja mi čast i zadovoljstvo večeras biti ovdje. Tu smo u ovom lokalu, još jednoj kući KK Mornar, pored SD “Topolica” koja je naša matična kuća. Ali svaka kuća ima i svoju porodicu. Ovaj restoran u kojem smo je kruna rada porodice Pavićević, a ne smije se zaboraviti ni Laru koja je stavila svoj “potpis” u ovom restoranu. Ipak prije svega zahvalnost Đoku što nas je pustio da budemo dio još jedne porodice, porodice koja se zove KK Mornar i zaista se svi ovdje prisutni osjećamo kao dio te porodice i želimo da damo maksimalan doprinos da ta porodica iz godine u godinu sve više napreduje i širi se. Evo večeras konstatujemo da se sa uspjehom širimo i da iskoristim priliku da onim momcima kojima nisam poželio dobrodošlicu u naš grad i Mornar, to učinim sada, jer neki su bili odsutni zbog reprezentativnih obaveza, odnosno da im poželim dobrodošlicu u klub koji je ponos našeg grada. Nadam se da ćete vašim vrijednim radom i zalaganjem i ostvarenim rezultatima potvrditi taj epitet da je Mornar ponos našeg grada. Mi ispred Opštine ćemo biti tu da pružimo maksimalnu podršku koliko god to bude bilo moguće. I ne samo Opština, već svi ovi ljudi ovdje koji su, spremni da daju maksimalan doprinos da vinemo Mornar u do sada neostavarene visine i postignemo rezultate koji će biti na ponos svih nas, kazao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Potom su se prisutnima obratili članovi UO kluba, igrači, šef stručnog štaba, kao i prijatelji kluba.

Košarkaši Mornara novu sezonu u ABA ligi otvaraju sjutra veče u Zagrebu protiv Cibone od 20,00 sati u “Draženovom domu”.

Šef stručnog štaba Mornara Mihailo Pavićević na jednom od poslednjih treninga pred put Zagreb, govorio je o planovima, očekivanjima i situaciji u svom timu pred gostovanje Ciboni, na startu nove sezone u ABA ligi

Šef stručnog štaba KK Mornar Mihailo Pavićević
Share.

Comments are closed.