KK Mornar: Start priprema pomjeren za 17. avgust

Pomjeranje početka takmičenja, odložilo je i start priprema Mornara. Svim igračima nakon sjednice ABA lige javljeno je da je novi termin prozivke u Baru 17. avgust.

Za odluku o dvonedjeljnom pomjeranju početka takmičenja na Skupštini ABA lige glasali su predstavnici svih klubova osim Mege.

Na Skuppštini ABA lige usvojeni su ključne uslove po kojima će se izraditi Covid-19 protokol lige. Narednih dana biće formirano radon tijelo u kojem će se medicinski eksperti klubova zajednički pozabaviti ovim problemom. Predstavnik Mornara u ovom tijelu biće dr Miroslav Stanišljević koji je prisustvovao sjednici održanoj putem video linka.

“ABA Covid protokol će sadržati sve segmente organizacije takmičenja i osigurati maksimalnu sigurnost svih učesnika. ABA liga i klubovi su odlučili i da formiraju ekspertski Covid-19 tim, u kome će biti eminentni ljekari, koji će, pored toga što će izraditi protokol, aktivno učestvovati u pripremama za sezonu 2020/21, kao i usko i aktivno sarađivati sa relevantnim državnim i zdravstvenim institucijama”, navodi se u saopštenju ABA lige.

Share.

Comments are closed.