Kadeti RK Mornar 7 osvojili prvo mjesto na međunarodnom turniru “Montenegro handball cup 2021” u Podgorici

Povodom Dana oslobođenja Podgorice u Glavnom gradu je prethodna dva dana održan veliki međunarodni rukometni turnir, “Montenegro handball cup 2021”. Nastupilo je više od 1.000 takmičara iz oko 30 klubova iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Kosova, među njima i članovi muške kadetske i pionirske selekcije RK Mornar 7.

Kadeti Mornara 7 su osvojili prvo mjesto u izuzetno jakoj konkurenciji (Lovćena, Berana, Mojkovca i Bjeljine) sa sve 4 pobjede, a za najboljeg igrača je proglašen član barske ekipe Enes Mulić.

Enes Mulić – RK Mornar 7

Pioniri Mornara 7 su osvojili drugo mjesto u takodje jakoj konkurenciji (Lovćena, Berana i Mojkovca).

U pionirskoj ekipi se istakao golman Vojin Bjelojević koji je tokom turnira imao sjajan učinak na golu barske ekipe.

Utakmice na kojem su pravo učešća imali rukometaši i rukometašice rođeni 2004/05, 2006/07 i najmlađi 2008/09, igran je na tri lokacije – u Sportskom centru Morača, Univerzitetskoj Dvorani i Srednjoj mješovitoj školi u Golubovcima.

Još jedan sjajan rezultat barskog rukometa pod vođstvom trenera Marka Kneževića i Miloša Kovačevića.

Na svečanom zatvaranju u SC “Morača” prisutnima se ispred Glavnog grada obratio pomoćnik sekretara Sekretarijata za kulturu i sport Miloš Antić.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa crnogorskim “Lavicama” koje su svojim prisustvom upriličile zatvaranje turnira.

Share.

Comments are closed.