Juniori MOK Galeb Stara čaršija poslije prvog turnira za prvaka CG obezbijedili medalju

Galeb Stara čaršija – Jedinstvo BP 2:0 (25:14, 25:10)
Galeb Stara čaršija – Mediteran BD 2:1 (23:25, 25:23, 15:8)

Juniorsko prvenstvo Crne Gore za odbojkaše počelo je danas u Podgorici u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore. Planirano je da se održe dva turnira i da svaka od pet ekipa učesnika (Budućnost PG, Mediteran BD, Jedinstvo BP, Sutjeska NK i MOK Galeb Stara čaršija Bar) odigraju svak sa svakim i da se na osnovu tih rezultata odrede 3 najbolje ekipe koje će osvojiti pehare i medalje.

Na današnjem prvom turniru sve ekipe su odigrale po dvije utakmice i za sada su odbojkaši Galeba i Budućnosti jedine sa obje pobjede i među njima će se tražiti šampion na narednom turniru.

Mladi odbojkaši Galeba-Stara čaršija su iznenadili, jer u svom timu imaju samo kadete i pionire, a ni jednog juniora pa je uspjeh barskih odbojkaša još veći, jer sa današnje dvije pobjede su već osvojili medalju, a boriće se i za najsjajnije odličje.

U redovima barskih odbojkaša posebno se istakao Vukašin Cimbaljević, koji iako još kadet, danas je prikazao izvanredne partije i vodio svoju ekipu do pobjede .Ovo je još jedan uspjeh mladih odbojkaša Galeba pod vođstvom sjajnog stratega Vlade Jovanovića poslije osvojenog zlata u pionirskoj konkurenciji.

Share.

Comments are closed.