IV Miting budućih šampiona: Nove medalje za AK “Sanja”

U organizaciji Atletskog kluba “Partizan 1945” u Beogradu je u nedjelju održan “IV Miting budućih šampiona”. Na ovom prestižnom takmičenju nastupili su i članovi Atletskog  kluba “Sanja” iz Bara koji su osvojili četiri medalje i postavili tri nova rekorda Crne Gore.

Anabela Mujovi 2006.godište je u trci na 200 metara osvojila prvo mjesto i rekord Crne Gore za mladje i starije pionirke, dok je u skoku u dalj takođe bila prva sa rekordom Crne Gore za mladje pionirke.

Predstavnici barskog kluba postavili su još jedan državni rekord. Damjan Đurnić 2006.godište je postavio rekord Crne Gore na 60 metara za mladje pionire.

Anabela Mujovi i Damjan Đurnić

Od ostalih takmičara iz ovog kluba, izdavajamo nastup Bogdane Mirković 2004.godište, koja je skoku u vis zauzela treće mjesto, dok je Nikola Mišeljić 2004.godište u skoku u vis takođe bio treći.

Na takmičenju u Beogradu još su nastupili Monja Durutović 2009. godište, Sava Durutović 2012., Katarina Abramović 2011. i Lazar Abramović 2012. godište.

Iz barskog kluba su najavili da će narednog vikenda, u subotu 21. Decembra nastupiti na memorijalnom atletskom mitingu “Mihajlo-Mika Švraka” u organizaciji Atketskog kluba “Top Jump” iz Beograda. Takmičenje je pozivnog karaktera, a iz barskog kluba Dragutin Topić je pozvao četiri takmičara, Anabelu Mujovi 2006.godište, Jovana Dobrkovića 2011., Minu Lukolić 2012. i Katarinu Madžar 2013. godište.

Share.

Comments are closed.