Fudbalski klub Mornar cilja povratak u Prvu ligu: Barani prvih dana prelaznog roka doveli osam fudbalera

Iako je prelazani rok počeo prije pet dana i traje do kraja avgusta, uprava FK Mornar je već završila 95 odsto posla.

Kako nam je kazao predsjednik FK Mornar Nikola Simović  u klub su pristigle nove mlade snage, odnosno čak osam novih fudbalera. Barani u novu sezonu ulaze sa najvišim ambicijama, odnosno da pokušaju povratak u Telekom Prve crnogorsku ligu.

-“Nije pretenciozno kazati da pokušamo stvoriti barski fudbalski “drim tim”! Mislim da smo uradili dobar posao i sve što je šef struke tražio u dogovoru sa Upravom kluba smo ispoštovali i doveli za sada osam novih fudbalera. Još nam treba jedan dobar špic i pokušaćemo da do kraja prelaznog roka i tu rak ranu iz prošlog dijela sezone otklonimo, odnosno da nam napad bude mnogo ubojiti nego što je bio u prethodnom dijelu sezone, kazao je mladi i agilni predsjednik kluba Nikola Simović.

Predsjednik FK Mornar Nikola Simović

Za barskog drugoligaša koji u predstojećoj sezoni ima najviše ciljeve, odnosno povratak u elitu prvih dana prelaznog roka su potpisali Demir Kajević iz Petrovca, Danilo Bracanović (Zlatibor Čajetina), Jovan Pajović (Podgorica), Mirza Idrizović (Jedinstvo Bijelo Polje), Mirza Hot (Kom), Slobodan Perišić (Rudar), Marko Bugarin (Jedinstvo Bijelo Polje) i Demir Škrijelj (Ibar).

Zadovoljstvo do sada urađenim nije krio ni šef struke Obren Sarić.

-„Cilj u prošloj sezoni je ostvaren. Sa najvišim ambicijama ulazimo u sezonu pred nama, odnosno izrazitom željom za povratak u Prvu ligu. U dogovoru sa Upravom kluba smo se odlučili da podmladimo ekipu. Treba joj svježa krv i nova energija i mislim da ovi mladi i kvalitetni fudbaleri mogu da nam donesu elitu, rekao je trener Mornara Obren Sarić.

Šef stručnog štaba FK Mornar Obren Sarić

U međuvremenu je bilo i odlazaka iz kluba. Mornar su napustili Radovan Bećirović, Aleksa Đurković, Nikola Vujošević, Božidar Đukić i Egzon Dinoša, dok jedan od najboljih u proljećnom dijelu sezone Savo Gazivoda ima ponudu iz regiona.

Inače, fudbaleri Mornara pripreme za novu sezonu počinju u ponedjeljak 27. jula a prozivka je zakazana na glavnom terenu SRC „Topolica“ za 18 sati.

Share.

Comments are closed.