Fudbaleri Mornara stigli na Zlatibor: Kreće najvažniji dio priprema

Barska fudbalska ekspedicija stigla je juče na Zlatibor gdje će u narednih 12 dana obaviti najvažniji dio priprema uoči početka nove sezone u Telekom Pvoj crnogorskoj ligi.

-Smjšteni smo u hotelu “Palisad” gdje imamo odlične uslove, a naravno tu su i tradicionalno dobri tereni. Već od danas kreće pakleni rad i treninzi dva puta dnevno. Poslije ugodnog putovanja od Bara do Zlatibora, svi momci su orni i voljni da daju svoj maksimum kako bi se nametnuli šefu struke i pokazali da su pravi izbor za naš klub. U pravo vrijeme smo pošli iz Bara jer kako čujemo ovih dana u našem gradu i Crnoj Gori su paklene vrućine i odabir sadašnje destinacije ubijeđen sam biće pun pogodak, saopšto je za naš portal Nemanja Leverda, jedan od saradnika Andrije Delibašića.

-Na Zlatiboru imamo ugovorene pripremne utakmice sa beogradskim  Voždovcem – članom Super lige Srbije, ekipama iz BiH, Pobjedom iz Triješnice kod Bijeljine, koja je član Prve Opštinske lige Bijeljina, grupa istok, sarajevskim Željezničarom – članom Premijer lige BiH, te ekipom iz Jermenije koja je bila četvrta u domaćem šampionatu, raportirao nam je Leverda.

Barani su sa pripremama za narednu sezonu počeli 13. juna. U međuvremenu su odigrali dvije trening utakmice, sa trećeligašem Adriom na „Topolici“ 2:2, dok su u Tivtu savladali novog prvoligaša, ekipu Arsenala 1:0.

Nova sezona u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi počinje 27. jula, a Mornar na premijeri dočekuje Dečić iz Tuzi.

Share.

Comments are closed.