Fudbaleri Mornara poraženi u prvoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru

Voždovac – Mornar 3:0 (1:0)

Fudbaleri Mornara poraženi su danas od Voždovca 3:0, u prvoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru.

Član Super lige Srbije je poveo u 34. minutu golom Martina Novakovića, da bi u finišu susreta Beograđani postigli još dva gola.

Aleksadar Ćirković je u 75. minutu povisio na 2:0, dok je konačan rezultat minut kasnije postavio Obren Kljajić.

Ovakav rezultat nije neočekivan, jer su Beograđani utakmicom sa Mornarom završili pripreme na Zlatiboru. Već za nedjelju dana im počinje novo prvenstvo, a u prvom kolu rival im je Novi Pazar.

Barani su počeli u sastavu; Popović, Kajević, Baošić, Stevanović, Vuković, Kaluđerović, Smiljanić, Lambulić, Grbić, Ćetković i Vujačić, dok su u nastavku igrali; Vukčević, Poček, Seratlić, Cvijović, Marković, Guzina i Škrijelj.

Sa druge strane Barani su tek stigli na Zlatibor, a do kraja ovog dijela priprema očekuju ih mečevi sa ekipama iz BiH, Pobjedom iz Triješnice kod Bijeljine, koja je član Prve Opštinske lige Bijeljina, grupa istok, sarajevskim Željezničarom – članom Premijer lige BiH, te klubom iz Jermenije koji je bio četvrti u domaćem šampionatu.

Barani su sa pripremama za narednu sezonu počeli 13. juna. Odigrali su dvije trening utakmice do odlaska na Zlatibor, sa trećeligašem Adriom na „Topolici“ 2:2, dok su u Tivtu savladali novog prvoligaša, ekipu Arsenala 1:0.

Nova sezona u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi počinje 24. jula, a Mornar na premijeri dočekuje Dečić iz Tuzi.

Share.

Comments are closed.