Fudbaleri Mornara pobijedili Mladost DG

U poslednjoj pripremnoj utakmici uoći početka nove sezone, fudbaleri Mornara su u Kotoru pobijedili Mladost DG sa 2:1.

Strijelci za Barane bili su Aleksandar Vujačić i Marko Ćetković, a oba gola postignuta su u prvom poluvremenu.

Barani su počeli u sastavu; Vukčević, Kajević, Baošić, Vukotić, Stevanović, Smljanić, Kaluđerović, Sekulović, Ćetković, Poček i Vujačić.

U nastavku, priliku su dobili Ljutica, Cvijović, Seratlić, Marković, Kacić, Lambulić, Škrijelj, Nikolić i Guzina.

Barani su sa pripremama za narednu sezonu počeli 13. juna. Odigrali su sedam trening utakmica, u kojima su upisali dvije pobjede, tri remija i dva poraza.

Sa crnogprskim trećeligašem Adriom remizirali su na „Topolici“ 2:2, dok su u Tivtu savladali novog prvoligaša, ekipu Arsenala 1:0.

Na Zlatiboru su imali četiri jake provjere ! Voždovac – Mornar 3:0, Mornar – Zvijezda 09 0:2, Mornar – Urartu 2:2 i Mornar – Željezničar 0:0,

Po dolasku sa Zlatibora, trenirali su na terenima Kampa FSCG, (prirodna trava) u Podgorici, da bi se teren na “Topolici” sačuvao, pošto je ovog ljeta stavljen novi busen na mjestima gdje je bilo “golo”. Popravljene su prskalice, bačeno je i sjeme i đubrivo, tako da barski fudbalski hram spremno očekuje predstojeću sezonu.

Nova sezona u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi počinje u nedjelju 24. jula, a Mornar na premijeri od 21:00 sat dočekuje Dečić iz Tuzi.

Share.

Comments are closed.