Fudbaleri Hajduka osvojili veliki bod u Ulcinju

Otrant-Olympic – Hajduk: 2 – 2 (1-1)

Ulcinj: Stadion „Velika plaža“, igrano bez prisustva publike.
Glavni sudija: Miloš Bracanović (Cetinje), pomoćnici: Petar Lalić i Andrija Junković (Bar).

Strijelci: Anđelo Rili u 7′ i Miloš Vukić u 67′ minutu za Otrant-Olympic – Almin Balić u 44′ i Belmin Mehović u 83′ minutu za Hajduk.

Žuti kartoni: Berajašević, Krunić, Ficiq, Kaleziq, Čaušić (Otrant-Olympic) – Đukić, Osmanović, Bajramović, Mucević, Pavlović.
Crveni karton: Rexhoviq (Otrant-Olympic) – Beharović (Hajduk) u 73’ minutu.

Otrant-Olympic: Berjašević, Matunović (od 62′ Ibrahimi), Krumić, Ficiq, Ljamović (od 55′ Čaušić), Rili, Kaleziq, Vukić, Dušaj, Tafić, Hoxha (od 81′ Kurtović).

Hajduk: Đinović, Đukić (od 85′ Tripinović), Perunović, Osmanović, Bajramović (od 46′ Milošev), Mucević, Balić, Mećikukić (od 80′ F. Barabaš), Mehović, Pavlović, Beharović.

Fudbaleri Hajduka igrali su neriješeno 2:2 protiv Otrant-Olympica u Ulcinju, u derbiju 18. kola Lige Udruženja klubova FSCG – „Jug“.

Derbi kola je opravdao očekivanja, jer je po slabom terenu viđen borben meč sa četiri pogotka.

Domaći su prednosti stigli već u sedmom minutu golom Anđela Rilija, da bi u finišu prvog poluvremena izjednačenje gostima donio Almin Balić.

U 67′ minutu Ulcinjani su golom Miloša Vukića stigli do nove prednosti, a konačan rezultat 2:2, postavio je Belmin Mehović u 83′ minutu.

Barani su poslednjih 20-tak minuta igrali sa igračem manje poslije isključenja Beharovića, ali ih to nije omelo da dođu do prvog remija ove sezone, odnosno 22-og boda u šampionatu u duelu sa trećeplasiranim Ulcinjanima.

U narednom kolu Hajduk je gost Orjena, a još će da igraju; Sloga Stari Bar – Cetinje, Sloga Radovići – Budva i Otrant-Olympic – Obilić. Slobodna je ekipa Lovćena.

Share.

Comments are closed.