FK Mornar dobio veliko pojačanje: Desetka za Kacića

Fudbalski klub Mornar dobio je veliko, treće pojačanje u zimskom prelaznom roku. Novi član ekipe koju sa klupe predvodi Obren Sarić, od danas je  28-godišnji ofanzivni vezni Benjamin Kacić.

Kacić je prvi dio sezone proveo u Grblju, a za prvoligaša iz Radanovića odigrao je 13 utakmica.

Da podsjetimo, Kacić je bio velika želja Barana od starta ovogodišnjeg zimskog prelaznog roka, ali je on sredinom januara iz Radanovića prešao u pljevaljski Rudar.

-“Došlo je do velikog preokreta i Kacić je od danas naš član, kaže za Sport Bar Nikola Simović predsjednik UO barskog drugoligaša. U naš klub je jutros stigla ispisnica iz Rudara i Kacić će već danas u 17 sati biti na treningu Mornara sa brojem deset na leđima. Upravo takav profil igrača smo tražili na našem tržištu svih dana zimskog prelaznog roka i obije strane mogu reći da su veoma zadovoljne. Klub je dobio odlično pojačanje za proljećni dio sezone i sa njim u “stroju” apetiti Mornara i navijača sada rastu. Kraj prelaznog roka je blizu, ali ćemo svi u klubu učiniti napor da već do 14. februara završimo posao oko pojačanja. U planu je dovođenje i jednog napadača, a to će najvjerovatnije biti centarfor iz Srbije čime bi zaokružili listu novajlija, kazao je za naš Portal agilni predsjednik UO Mornara Nikola Simović.

Podsjetimo, Kacić je sa velikim uspjehom već nosio dres Mornara, a veliki trag ostavio je igrajući za Petrovac.

Prije Kacića u Mornar su stigli defanzivac Božidar Đukić i veznjak Savo Gazivoda koji su protekle polusezone igrali za podgorički Kom.

Share.

Comments are closed.